Allidrett

Allidrett_logo

Da er det klart for allidrett sesongen 2020 / 2021. Nytt av året er at det vil være et parti for 2016-kullet på mandager fra 17:00 – 17:45 og et parti for 2015-kullet samme dag fra 18:00 – 18:45.
På denne måten får man litt mindre grupper og de minste slipper å ha med seg de store.

Påmelding

Påmelding gjøres ved å sende en mail til johnivar20@hotmail.com med barnets navn samt kontaktinformasjon til en foresatt. Det er en begrensning på 13 stk per parti. Førstemann til mølla prinsippet gjelder. Etter dette vil det bli venteliste.

Pris, trenere, sted og datoer

Treningsavgift er på 500 kroner per halvår og blir administrert gjennom MinIdrett. Nytt av året er at vi har kursede 17-åringer som vil trene barna. Vi tror dette vil fungere bedre da ungene sikkert hører mer på den kule ungdommen enn foreldretrenere. Vi satser på å starte i september. Nærmere oppstartsdato kommer vi tilbake til. Treningen vil foregå på samfunnshuset i Sætre.

“Det overordnede målet for barneidretten er å gi barna et allsidig og variert tilbud av aktiviteter som imøtekommer barns behov for lek og fysisk aktivitet”. Generelt er tanken at barneidretten skal være lek og moro for å skape varig idrettsglede. Dette innebærer aktiviteter som bygger grunnleggende motoriske egenskaper som f.eks turnøvelser (hinderløype osv), stiv heks og haien kommer, men også introduksjon til særidretter vi har i Sætre som håndball og fotball.

Gjennomføring

Vi ønsker at foreldrene helst sitter ute på gangen mens timen varer (pga plass). Det er selvfølgelig lov og følge barnet sitt inn eller være der dersom de føler seg usikre, det viktigste for oss er at barna føler seg trygge! Det er også helt åpent for at barna tar seg en tur ut til foreldrene dersom de får behov for dette.

Det er et krav fra oss at alle barna har en kjent person lett tilgjengelig under hele treningen!

Selve treningen kommer til og ha en kort samling først med en fast rutine, for så og ha aktiviteter, før vi til slutt har en kort avslutning. Treningene gjennomføres i sokker eller barfot.

Involvering fra foreldre

Vi er veldig positive til innspill og hjelp fra foreldre. Vi vil i mange treninger trenge litt hjelp fra 2-3 foreldre til å stå på stasjoner eller andre ting og vil spørre om frivillige:)

Kontaktinformasjon

Ved spørsmål kan man ringe John Ivar Johansen på 97658886.